Boligindretning med puder

Savner du inspiration til boligindretning? Her i vores univers af danskdesignede puder ønsker vi at inspirerere dig til hvordan du pifter din bolig op med din egen personlige stil. Skab et friskt pust i dit hjem, med moderne designpuder hvor sammensætning af stoffet, eller det grafiske snit gør forskellen.

Klik her for at se det store udvalg af puder fra Kantnordic.Boligindretning med puder

Boligindretning med komplementære farver

Sørg for at puderne du vælger enten matcher hinanden i farven (gerne i forskellige nuancer) eller komplementerer (står i god kontrast) til hinaden eller din øvrige indretning. Puderne skal netop skabe prikken over i'et, og farvene skal ikke nødvendigvis matche resten af stuen. Ved at vælge et par af dine ynglingsfarver kan du, med få midler, forvandle et rum. Hold rummet i neutrale farver, så er det let at ændre hele udtrykket med få ting.

Hvordan skaber jeg hygge?

Spred hygge med et par farvede vaser, lysestager eller lignende og tilfør puder i lignende farver, gerne forskellige nuancer, det skaber en rolig og hyggelig stemning, og det er super nemt at ændre når du du trænger til fornyelse ved bare at skifte de få ting til nye farver. Klik her for at se de forskellige farver som gør det nemt for dig at vælge lige netop din ynglingsfarve. Her ser du de forskellige nuancer inden for hver farve, som gør det nemt for dig at pifte hjemmet op. Tilføj gerne en kontrastfarve eller hold det i en blanding af dusede nordiske farver.

Velourpuder er topmoderne, og i kombination med puder i andet tekstil, kan du skabe et spil, der kan kombineres på mange måder. Din boligindretning er ikke komplet før du har fundet de rigtige puder. Den klassiske designpude fra Kantnordic gør en forskel for netop din boligindretning. 

Én pude giver mange indretningsmuligheder

Det er ikke sikkert at det kun sofaen eller stuen du går og drømmer om nye puder til. Nye puder giver nyt liv til møbler der ikke sådan lige skiftes ud i rum, både i soveværelset, på børneværelserne eller på kontoret. Læg en designpude fra Kantnordic på sengen og se hvordan soveværelset får nyt look. Skab nemt en eksklusiv hotelstemning med få midler. Se det store udvalg af puder i forskellige farver og størrelser og kontakt os i dag hvis du har kommentarer eller spørgsmål.