Puder

Velkommen til Kantnordic's univers af puder. Her finder du et bredt udvalg af puder i høj kvalitet og i et uniks dansk design. Nye puder giver dig muligheden for hurtigt at pifte stuen op, og er derfor også altid aktuelt. Lad dig endelig inspirere blandt vores puder, og find de kombinationer du brænder mest for. Puder skaber hygge og ny dynamik, og der er uendelige muligheder for sammensætninger.

Se puder fra Kantnordic - Klik her

Puder - stort udvalg af puder.

Ønsker du at dine puder matcher hinanden i farve, stof eller i sit grafiske snit? Eller skal de stå i kontrast til hinanden? Vi har flere forskelllige kategorier af puder - med hvert sit look.

Gaia puder

PuderGaia er en eksklusiv pude i et smukt og stilrent grafisk design, til dig der sætter pris på lækker kvalitet og eksklusivitet. Puden er fremstillet af Breeze Fusion fra den danske leverandør Gabriel og består af 88% New Zealandsk uld.

Samtidig er både betræk og inderpude OEKO-tex certificeret.

Puderne findes i forskellige friske farver, og kan kombineres på et utal af måder.

 

Klik her for at se alle Gaia puder.

 

 

 

Luca puder

Luca velourpuderEr man til de mere bløde puder skal man vælge Luca. Luca er fremstillet i den lækreste bløde velour. Den krøller ikke og kan tåle at blive brugt.

For at tilføre den lidt elegance er der piping på tre af siderne, hvilket giver den et mere eksklusivt look. Samtidig har den selvfølgelig skjult lynlås som alle andre puder fra Kantnordic.

Du finder Luca i mange forskellige farver, og de kombineres fint med både Nova, Liva, Gaia og Alba modellerne.

Klik her for at se alle Luca puder.

Thea Lux puder

Thea Lux har det rustikke grafiske look og er fremstillet i en kombination af uld og acryl som er vaskbart. Det kan være en fordel for familien med små børn, da de heller ikke krøller i brug, så de kan tåle at blive brugt. 

Klik her for at se alle Thea Lux puder.

Nye puder giver mange muligheder

Du skal naturligvis skabe din egen stil, men det er grundlæggende en god idé at de enten er i samme farve - eventuelt i forskellige nuancer, eller at de komplementerer hinanden i farverne. Det samme gør sig gældende, i forhold til de farver der allerede er i stuen. Med nye friske pyntepuder kan du enkelt modernisere din sofa - eller måske hele din stue. Dette er en nem og billig mulighed for at pifte hele rummet op, hvad enten det er stuen, soveværelset eller et helt tredje rum.

Med kreativitet og mod kan du skabe dit eget personlige udtryk og din egen stil. Kombinér med forskellige trendy puder og giv ny dynamik til stuen, soveværelset, børneværselset eller i en hyggekrog. Mulighederne er uendelige, og er du modig kan du skabe nyt liv i hele huset. Hos Kantnordic finder du et bredt udvalg af puder i både velour, uld og polyester - og i et stort udvalg af farver, størrelser og design.

Fyldig inderpuder

De indvendige puder (monteringspuderne) har stor betydning for det samlede indtryk af puden. Hos Kantnordic finder du altid fyldige monteringspuder i alle puder. Alle puder er med naturfyld af bedste kvalitet. Gaia-puden, der er en lidt større pude, indeholder tillige hulfiber, der er med til at gøre monteringspuden mere formstabil, så den ikke falder sammen. Alle monteringspuder er certificerede OEKO-tex.

Fri fragt over 499,-

Hos Kantnordic får du gratis fragt ved køb over kr. 499,-. Alle forsendelser sker med GLS og du vælger blot den pakkeshop, der passer dig bedst - og hente når det passer dig.