Outdoor-puder

Hvordan skaber du hygge på terassen? Er du på udkig efter puder der tåler vejr og vind? Outdoor puderne fra danske Kantnordic er i en slidstærk kvalitet, og giver ekstra hygge på terassen, i din hyggekrog i haven eller på picnicturen.

Puder er ikke kun til sofaen. Med outdoor-puder kan du tage hygge med ud i naturen, pynte op på havebænken, pallesofaen og solsengen eller anden den som en behagelig rygstøtte i havestolen.

 

Outdoor-puderne fra Kantnordic (klik her) er vandafvisende, og tåler regn, skiftende temperaturer, slid og sol. 

Outdoor pudeUdendørsbrug

Betrækket er af dralon som er en vandafvisende acryl tekstil belagt med teflon. Dermed er puden nem at holde, og der kommer ikke fugt ind i puden. Den kan således anvendes en stor del af året.

Betrækket har desuden en høj lysægthed.

Byg dit eget lounge-miljø med havemøbler eller pallemøbler, og fyld det op med lækre udendørs puder. Du kan også pynte op på dine solsenge eller anvende dem til andre udendørsaktiviteter i dit udeliv.

De særlige udendørspuder er på én gang praktiske og flotte. Materialet er velegnet til det lidt hårdere miljø, og er desuden antibakterielle. Kantnordic har et godt udvalg af outdoor-puder, som du kan sammensætte som det passer til netop din terrasse.

Udendørspuder fra KantnordicAfdæmpede - men friske nuancer

Du finder flere forskellige farver, men de er alle holdt i nogle afdæmpede nuancer, så de passer godt ind i udemiljøet. Du finder udendørspuderne i farverne Blue, Navy Blue, Blue Melange, Green, Khaki Melange, Sand, Black samt med mønster.

Puderne er enkle i deres design, men med farveudvalget har du mulighed for at skabe din egen stil og dit personlige hyggemiljø.

Køb dine udendørspuder direkte her på webshoppen. Kantnordic tilbyder gratis fragt og hurtig levering.

 

Se det store udvalg - klik her