Pyntepuder

Puder, pyntepuder, sofapuder, designerpuder - kært barn har mange navne. Nye puder giver dig muligheden for hurtigt at pifte stuen op, og er derfor også altid aktuelt. Lad dig endelig inspirere i vores pudeunivers, og find de kombinationer du brænder mest for. Pyntepuder skaber hygge og ny dynamik, og der er uendelige muligheder for sammensætninger.

Se puder fra Kantnordic - Klik her

Vælg de rette pyntepuder.

Ønsker du at dine puder matcher hinanden i farve, stof eller i sit grafiske snit? Eller skal de stå i kontrast til hinanden? Vi har flere forskelllige kategorier af puder - med hvert sit look.

Gaia puder

Gaia er en eksklusiv pude i et smukt og stilrent grafisk design, til dig der sætter pris på lækker kvalitet og eksklusivitet. Puden er fremstillet af Breeze Fusion fra den danske leverandør Gabriel og består af 88% New Zealandsk uld. Samtidig er både betræk og inderpude OEKO-tex certificeret. Puderne findes i forskellige dusede farver, som kan matche enhver sofa.

Klik her for at se alle Gaia puder.


Nova puder

NOVA pyntepuderEn af vores nyeste modeller er Nova-puden. Den er med en tætvævet ægte bomuldsvelour fra Kvadrat på den ene side, samt en grov uld vævet i flere farver - også fra Kvadrat - på den anden side.

Nova er helt igennem en kvalitetspude i meget høj kvalitet.

At det er en ægte velour gør at den med tiden får en patina-effekt med et ekstra spil og et meget eksklusivt look. Monteringspuden er en fyldig pude i en høj dansk kvalitet med OEKO-TEX ertificering.

Nova er naturligvis skjult lynlås som alle andre puder fra Kantnordic.

Klik her for at se alle Nova puder.

 

Luca puder

Luca puder i velourEr man til de mere bløde puder skal man vælge Luca. Luca er fremstillet i den lækreste bløde velour. Den krøller ikke og kan tåle at blive brugt. For at tilføre den lidt elegance er der piping på tre af siderne, hvilket giver den et mere eksklusivt look. Samtidig har den selvfølgelig skjult lynlås som alle andre puder fra Kantnordic.

Du finder Luca i mange forskellige farver, og de kombineres fint med både Nova, Liva, Gaia og Alba modellerne.

Klik her for at se alle Luca puder.

Liva puder

Liva er til dig, der gerne vil kombinere det rustikke look med den bløde velour. Den har samme bløde velour som Luca på den ene side, og en groft vævet stof på den anden side, som giver et flot samspil farvemæssigt. Det giver dig også lidt flere muligheder for nyt liv i sofaen, da den får et nyt udtryk bare ved at vende den. Liva er rigtig flot sammen med Luca, da de samme farver går igen i begge kategorier.

Klik her hvis du vil se alle Liva puder.

Selma fløjlspuderFløjlspude

Fløjl er kommet tilbage, og vi er vilde med det. Moderne designpuder i fløjl er i den grad in igen. Vores puder i fløjl kalder vi Selma, og de findes i farverne Curry, Eucalyptus, Grey og Dark Grey.

Puderne i fløjl er lækre bløde, og kan fint mikses med øvrige eksklusive designpuder fra Kantnordic.

Fløjl er blødt som velour, men den ribbede struktur giver et flot spil. Puderne skaber nyt liv in din stue, i hyggekrogen eller i soveværelset. Den anvendte fløjl er 93% polyester og 7% viskose.

Klik her for at se alle Selma puder.

Alba puderAlba puder

Alba er en meget klassisk puder i et enkelt og stilrent design. Puden er af 100% Trevira CC møbelstof, og kan vaskes ved 60 grader. Du finder Alba-puderne i de syv farvevarianter Mint, Petrol, Blue, Yellow, Grey og Black.

Den indvendige monteringspude er en mix-pude med danskproduceret dunfyld af bedste kvalitet samt hulfiber, som gør puderne både meget formstabile og fyldige og bløde. Alba puderne er med skjult lynlås og i målene 60x45.

Kombinér Alba med fx Nova eller Liva-puder.

 

Klik her hvis du vil se alle Alba puder.

 

Thea og Thea Lux puder

Thea har det rustikke grafiske look, men er samtidig fremstillet i et dejligt blødt materiale som til og med er vaskbart. Det kan være en fordel for familien med små børn, da de heller ikke krøller i brug, så de kan tåle at blive brugt.

Klik her for at se alle Thea puder.

Thea Lux har samme grafiske snit, men fremstår lidt mere eksklusive i udtrykket. Dette skyldes vævningen som bl.a er en kombination af uld og acryl.

Klik her for at se alle Thea Lux puder.

Mange muligheder med Kantnordic puder

Du skal naturligvis skabe din egen stil, men det er grundlæggende en god idé at de enten er i samme farve - eventuelt i forskellige nuancer, eller at de komplementerer hinanden i farverne. Det samme gør sig gældende, i forhold til de farver der allerede er i stuen. Med nye friske pyntepuder kan du enkelt modernisere din sofa - eller måske hele din stue. Dette er en nem og billig mulighed for at pifte hele rummet op, hvad enten det er stuen, soveværelset eller et helt tredje rum.

Med kreativitet og mod kan du skabe dit eget personlige udtryk og din egen stil. Kombinér med forskellige trendy modeller og farver og giv ny dynamik til stuen, soveværelset, børneværselset eller i en hyggekrog. Mulighederne er uendelige, og er du modig kan du skabe nyt liv i hele huset. Hos Kantnordic finder du et bredt udvalg af kvalitetspuder i både velour, uld og polyester - og i et stort udvalg af farver, størrelser og design.

Fyldig inderpude

Den indvendige pude, monteringspuden, har stor betydning for det samlede indtryk af puden. Hos Kantnordic finder du altid fyldige monteringspuder i alle puder. Alle puder er med naturfyld af bedste kvalitet. Gaia-puden, der er en lidt større pude, indeholder tillige hulfiber, der er med til at gøre monteringspuden mere formstabil, så den ikke falder sammen. Alle monteringspuder er certificerede OEKO-tex.

Fri fragt over 499,-

Hos Kantnordic får du gratis fragt ved køb over 499,-. Alle forsendelser sker med GLS og du vælger blot den pakkeshop, der passer dig bedst - og hente når det passer dig.