Pyntepuder

Puder, pyntepuder, sofapuder, designerpuder - mulighederne er mange. Nye puder er en nem måde at skabe fornyelse. Lad dig endelig inspirere i vores pudeunivers, og find de kombinationer du brænder mest for. Pyntepuder skaber hygge og ny dynamik, og der er uendelige muligheder for sammensætninger.

Se puder fra Kantnordic - Klik her

Vælg de rette pyntepuder.

Ønsker du at dine puder matcher hinanden i farve, stof eller i sit grafiske snit? Eller skal de stå i kontrast til hinanden? Vi har flere forskelllige kategorier af puder - med hvert sit look.

Gaia puderFlotte GAIA pyntepuder fra Kantnordic

Gaia er en eksklusiv pude i et smukt og stilrent grafisk design, til dig der sætter pris på lækker kvalitet og eksklusivitet. Puden er fremstillet af Breeze Fusion fra den danske leverandør Gabriel og består bl.a af 88% New Zealandsk uld. Samtidig er både betræk og inderpude OEKO-tex certificeret. Puderne findes i forskellige dusede farver, som kan matche enhver sofa.

Klik her for at se alle Gaia puder.


 

Luca puder

Luca puder i velourEr man til de mere bløde puder skal man vælge Luca. Luca er fremstillet i den lækreste bløde velour. Den krøller ikke og kan tåle at blive brugt. For at tilføre den lidt elegance er der piping på tre af siderne, hvilket giver den et mere eksklusivt look. Samtidig har den selvfølgelig skjult lynlås som alle andre puder fra Kantnordic.

Du finder Luca i mange forskellige farver, og de kombineres fint med de andre modeller.

Klik her for at se alle Luca puder.

 

 

Saga fløjlspuderSaga puder

Fløjl er kommet tilbage, og vi er vilde med det. Moderne designpuder i fløjl er i den grad in igen. Vores puder i fløjl kalder vi Saga, og de findes i farverne Curry, Eucalyptus, Grey, Dark Grey, Light blue, Blue, Copper og Peach.

Puderne i fløjl er lækre bløde, og kan fint mikses med øvrige eksklusive designpuder fra Kantnordic.

Fløjl er blødt som velour, men den ribbede struktur giver et flot spil. Puderne skaber nyt liv in din stue, i hyggekrogen eller i soveværelset. Den anvendte fløjl er 93% polyester og 7% viskose.

Klik her for at se alle Saga puder.

 

 

Mange muligheder med Kantnordic puder

Du skal naturligvis skabe din egen stil, men det er grundlæggende en god idé at de enten er i samme farve - eventuelt i forskellige nuancer, eller at de komplementerer hinanden i farverne. Det samme gør sig gældende, i forhold til de farver der allerede er i stuen. Med nye friske pyntepuder kan du enkelt modernisere din sofa - eller måske hele din stue. Dette er en nem og billig mulighed for at pifte hele rummet op, hvad enten det er stuen, soveværelset eller et helt tredje rum.

Med kreativitet og mod kan du skabe dit eget personlige udtryk og din egen stil. Kombinér med forskellige trendy modeller og farver og giv ny dynamik til stuen, soveværelset, børneværselset eller i en hyggekrog. Mulighederne er uendelige, og er du modig kan du skabe nyt liv i hele huset. Hos Kantnordic finder du et bredt udvalg af kvalitetspuder i både velour, uld og fløjl - og i et stort udvalg af farver, størrelser og designs.

Fyldig inderpude

Den indvendige pude, monteringspuden, har stor betydning for det samlede indtryk af puden. Hos Kantnordic finder du altid fyldige monteringspuder i alle puder. Alle puder er med naturfyld af bedste kvalitet. Gaia-puden, der er en lidt større pude, indeholder tillige hulfiber, der er med til at gøre monteringspuden mere formstabil, så den ikke falder sammen. Alle monteringspuder er OEKO-TEX certificerede .

Fri fragt over 499,-

Hos Kantnordic får du gratis fragt ved køb over 499,-. Alle forsendelser sker med GLS og du vælger blot den pakkeshop, der passer dig bedst - og henter når det passer dig.