Flotte sofapuder

Hvordan skaber du ekstra hygge i stuen eller i din hyggekrog? Er du på udkig efter flotte kvalitetspuder i et unikt dansk design? Sofapuder fra danske Kantnordic er i en slidstærk kvalitet og med monteringspuder med dansk naturfyld.

 

Hvis du hurtigt og enkelt vil pifte din stue op, så er sofapuder i dansk/nordisk design er god løsning. Sofapuderne fra Kantnordic findes i mange modeller og farver, og kombinationerne er uendelige. Vælg nogle sofapuder der passer godt sammen, og enten matcher godt i farverne - eller som står i god kontrast - til de farver du allerede har i din stue. På webshoppen finder du et bredt sortiment, så lad dig inspirere og skab mere hygge i dit hjem.

 

Klik her for at se udvalget af sofapuder fra KantnordicSofapuder fra Kantnordic

Hvorfor nye sofapuder?

Puder har ikke kun en funktion som støtte i sofaen, men bidrager i høj grad til det look som man gerne vil have udtrykt i sin stue eller eventuelt i soveværelset. En pude i et lækkert design eller en flot farve, kan gøre en stor forskel og skabe nyt liv til selv anonyme møbler. Et par nye sofapuder på sengetæppet kan også gøre soveværelset meget mere indbydende.

Flere modeller...

I serien af sofapuder fra Kantnordic finder du i dag 6 forskellige modeller. Er du til puder i ren velour er MILA eller LUCA lige dig. MILA er lavet med et klassisk tredelt snit på forsiden, mens LUCA er med en flot piping-kant på de tre sider.

SAGA er i fløjl og findes i 3 forskellige størrelser og 8 forskellige farver. Sidst, men ikke mindst finder du GAIA der er en luksuspude med Breeze Fusion tekstil fra danske Gabriel. GAIA har et flot grafisk snit og fremstår eksklusiv. Den har monteringspude med et mix af dun og fiber, der gør den meget formstabil.

 

Klik her for forsiden - eller her for et overblik over de forskellige modeller.

...og mange farvemuligheder

Puder i mange farverInden for hver modelserie fra Kantnordic finder du igen et stort udvalg af farver. 

På webshoppen finder du kvalitetspuder i farverne gul, blå, grøn, grå og sort + mange flere

 

Klik her for at se alle farvemuligheder.

Hvorfor vælge OEKO-TEX certificerede sofapuder?

Monteringspuden er dansk produceret med naturfyld der lever op til alle europæiske krav om dyrevelfærd. OEKO-TEX certificeringen garanterer, at puden er testet og godkendt ud fra de krav OEKO-TEX foreningen stiller. På den måde er du sikker på at sofapuden ikke indeholder kemikalier eller stoffer der er skadelige for krop og helbred.