Vaskbare puder

Vil du gerne kunne vaske dine sofapuder, så er både Thea og Alba-modellerne gode bud. Det er mere hygienisk, og særdeles velegnet hvis man har små børn, husdyr eller til fx. udlejning eller hotelværelser. Pudebetrækket på Thea består af polyester/bomuld og kan vaskes ved 30 grader. Pudebetrækket på Alba består af 100% Trevira CC og kan vaskes på 60 grader.

Thea - rustikt nordisk designVaskbare Thea-puder fra Kantnordic

Thea-puderne føres i dimensionerne 45 cm x 45 cm samt 60 cm x 40 cm og er lavet i et smart og rustikt design hvor forsiden er sammensat af flere stykker stof. Som vist på billedet finder du serien i de dusede farver Green, Petrol, Rose, Grey, Dark Grey, Forest (grøn) og Blue som er utrolig populære, men du finder også modellen i Mandarin (orange) samt Mint.

Thea findes i en utrolig flot farvepalette og kan mixes på kryds og tværs af farverne, og stadig bevare det stilfulde og rolige udtryk pga de dusede nuancer. Da de både kan vaskes, ikke krøller og samtidig er bløde og behagelige, er de et godt valg som ikke kun pynter men også kan tåle at blive brugt.

Klik her for at se Thea-puderne.

Alba puderGiv nyt liv til dit hjem

Puder kan skabe underværker. De tilføjer så meget komfort og hygge, samtidigt med at farverne og et friskt design skaber atmosfære og mulighed for at præge med en personlig stil. At få nye puder er en meget hurtig og billig måde at opfriske et rum hver gang du trænger til en forandring.
Oplev vores mange muligheder indenfor både farver, materialer og design. Vi har håndplukket møbeltekstil af bedste kvalitet, og i kombination med et smart grafisk snit, har vi skabt unikke og trendy designpuder i nordisk stil. Bevæg dig igennem vores univers af muligheder, og kombinér de puder du bedst kan lide for at skabe dit eget personlige udtryk.

Thea designpuder pifter hurtig din stue op med nyt liv, og giver hygge og stemning. Puderne fra Kantnordic er fyldig og bløde, og de mange farver og modeller giver gode muligheder for at du kan sætte dit personlige præg. Og så er puderne vaskbare, hvilket er ideelt hvis du har små børn eller andre forhold der gør det rart at kunne vaske puderne.

Hvor kan jeg bruge puder?

Og husk at puder ikke kun er til sofaen i stuen. Et par eksklusive designpuder på sengetæppet kan friske gæste- eller soveværelset markant op, for ikke at tale om din hyggekrog. 

Sammensæt dine nye puder så de bliver et supplement til dine eksisterende møbler. Det er langt billigere at friske sofaen op med tre nye puder, end at skifte sofaen. Og lad dine puder rotere mellem husets forskellige rum. Det giver dynamik i hele huset.