Vaskbare puder

Vil du gerne kunne vaske dine sofapuder, så er både SAGA og LUCA-modellerne gode bud. Det er mere hygienisk, og særdeles velegnet hvis man har små børn, husdyr eller til fx. udlejning eller hotelværelser. Pudebetrækket på Thea består af polyester/bomuld og kan vaskes ved 30 grader skånevask. 

SAGA - blødt nordisk designVaskbare Thea-puder fra Kantnordic

SAGA-puderne føres i dimensionerne 50x50, 40x60 samt 50x70 cm og er lavet lækreste, bløde fløjl. SAGA findes i 8 flotte farver.

Da de både kan vaskes, og samtidig er bløde og behagelige, er de et godt valg som ikke kun pynter men også kan tåle at blive brugt.

Klik her for at se SAGA-puderne.

Alba puderGiv nyt liv til dit hjem

Puder kan skabe underværker. De tilføjer så meget komfort og hygge, samtidigt med at farverne og et friskt design skaber atmosfære og mulighed for at præge med en personlig stil. At få nye puder er en meget hurtig og billig måde at opfriske et rum hver gang du trænger til en forandring.
Oplev vores mange muligheder indenfor både farver, materialer og designs. Vi har håndplukket møbeltekstil af bedste kvalitet, og i kombination med et stilfuldt grafisk snit, har vi skabt unikke og trendy designpuder i nordisk stil. Bevæg dig igennem vores univers af muligheder, og kombinér de puder du bedst kan lide for at skabe dit eget personlige udtryk.

Puderne fra Kantnordic er fyldige og bløde, og de mange farver og modeller giver gode muligheder for at du kan sætte dit personlige præg. Og så er puderne vaskbare, hvilket er ideelt hvis du har små børn eller andre forhold der gør det rart at kunne vaske puderne.

Hvor kan jeg bruge puder?

Og husk at puder ikke kun er til sofaen i stuen. Et par eksklusive designpuder pynter flot i soveværelset, for ikke at tale om din hyggekrog. 

Sammensæt dine nye puder så de bliver et supplement til dine eksisterende møbler. Det er langt billigere at friske sofaen op med tre nye puder, end at skifte sofaen. Og lad dine puder rotere mellem husets forskellige rum. Det giver dynamik i hele huset.