Pudebetræk i dansk design

Lækkert pudebetræk fra KantnordicEt smart og stilfuldt pudebetræk er sammen med kvaliteten af monteringspuden, det der gør forskellen når du vælger puder. Pudebetræk med forskellige strukturer eller et flot grafisk snit, kan gøre en stor forskel. Kantnordic har specialiseret sig i puder med tidløse.

Se alle pudemodeller fra Kantnordic - klik her

Pudebetræk fra Kantnordic

Puderne fra Kantnordic består af pudebetræk i høj kvalitet, og i et flot dansk design. Puderne er alle med skjult lynlås samt fyldige monteringspuder med OEKO-certificeringer. Alle puder er designet af Solveig Slot Jensen, og føres i fælgende modeller (Gaia, Saga, Luca og Mila), der igen findes i mange forskellige farver og størrelser. Puder er med til at pifte stuen op, uden at du skal investere flere tusinde kroner i nye møbler.

Ideen er at skabe enkle stilfulde puder. Puder som kan passe i ethvert hjem og både skabe hygge og elegance. Farverne bliver valgt så de kan mixes på kryds og tværs mellem de forskellige modeller. Er ynglingsfarven f.eks blå, er det muligt at blande mellem alle typer, rustik som blød velour, alle i samme farver men forskellige nuancer. Det giver utallige kombinationsmuligheder. 

Giv nyt liv til dit hjem

Puder kan skabe underværker. De tilføjer hygge og komfort, samtidigt med at et lækkert design og farverne skaber atmosfære og muligheder for at præge med en personlig stil. At få nye puder er en billeg og meget hurtig måde at forny et rum, hver gang du trænger til en forandring. Oplev vores mange muligheder indenfor både farver, materialer og design. Vi har håndplukket møbeltekstil af bedste kvalitet, og i kombination med et flot grafisk snit, har vi skabt unikke og trendy designpuder i nordisk stil.

Bevæg dig igennem vores univers af muligheder, og kombinér de puder du bedst kan lide for at skabe dit eget personlige udtryk. Puderne fra Kantnordic er fyldige og bløde, og de mange farver og modeller giver gode muligheder for at du kan sætte dit personlige præg.

Hvor kan jeg bruge puder?

Og husk at puder ikke kun er til sofaen i stuen. Et par eksklusive designpuder i soveværelset kan skabe ægte hotelstemning, for ikke at tale om din alkove eller hyggekrog. 

Sammensæt dine nye puder så de bliver et supplement til dine eksisterende møbler. Det er langt billigere at friske sofaen op med nye puder, end at skifte sofaen. Og lad dine puder rotere mellem husets forskellige rum. Det giver dynamik i hele huset.

 

Se blandt andet vores store udvalg af velourpuder i forskellige farver og størrelser. Velour er meget populært i disse år. Kontakt os gerne, hvis du har kommentarer eller spørgsmål.