Velourpuder fra Kantnordic

Nu kan du give din sofa eller lænestol et nyt look med en lækker velourpude i stilfuldt design. Kantnordics puder med velourbetræk har skjult lynlås som får dem til at fremstå endnu mere eksklusive og danskproduceret dunfyld er med til at fuldende oplevelsen. Puder repræsenterer de bløde værdier i dit hjem og varmer enhver sofa, stol eller hyggekrog op og giver den dit personlige præg. Puder komplimenterer og står i kontrast til dine møbler, både i farve og materiale så en velourpude vil være prikken over i’et i enhver indretning. Designerpuden er en sikker hyggespreder og et hjem virker ikke komplet uden den.

 

Klik her for at se vores udvalg af velourpuder.Velourpuder

OEKO-TEX certificerede velourpuder med kræs for detaljen

Pudebetrækket i velour er ikke det eneste vi kan prale med. Monteringspuden eller inderpuden er dansk produceret med naturfyld der lever op til alle europæiske krav om dyrevelfærd. Samtidig garanterer OEKO-TEX certificeringen, der er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler, at puden er testet og godkendt ud fra de krav OEKO-TEX foreningen stiller. På den måde er du sikker på at puden ikke indeholder mængder af kemikalier eller andre stoffer der er skadelige for krop og helbred.

Én pude, mange muligheder

Det er ikke sikkert, det kun lige er til sofaen eller stuen i det hele taget du går og drømmer om nye puder til. Nye puder giver nyt liv til møbler der ikke sådan lige skiftes ud i alle husets rum, både på kontoret, børneværelset og i soveværelset. Brug f.eks puder i soveværelset og se hvor let du kan skabe hotelstemning. Velour er flot i et mix med andre materialer. Sammensæt gerne mange kvaliteter og farver, det skaber personlighed og hygge i dit hjem. En pude i kontorstolen kan også være komfortabel for både ryggen og øjet når man træder ind i rummet.

Eller står du og mangler en idé til en gave? Så er en lækker designpude en sikker vinder. Se vores udvalg af velourpuder i forskellige farver og størrelser og kontakt os i dag på telefon eller e-mail hvis du har spørgsmål eller kommentarer.