Om Kantnordic

Kantnordic er et dansk kvalitetsbrand, der designer, producerer og sælger puder i højeste kvalitet. Desuden tilbyder vi et udpluk af andre danske designprodukter som Algan og The Oak Men. På denne side kan du læse om os som virksomhed, og om vores produkter. Vi sælger i dag primært gennem denne webshop, men ønsker fremadrettet også at etablere et forhandlernet af design- og møbelforretninger med fokus på kvalitetsprodukter.

Puderne.Om Kantnordic

Alle pudebetræk er produceret i tekstil af høj kvalitet og med skjult lynlås. De fleste puder er med møbeltekstil fra KVADRAT eller Gabriel.

 

Monteringspuden (inderpuden) er en danskproduceret luksusmonteringspude med naturfyld. Alle fjer er europæiske og overholde EU's strenge krav med hensyn til dyrevelfærd, og er dermed udelukkende dun som er genanvendte eller fra slagtede fugle. Puderne er OEKO-tex certificerede.

Bakker og tavler fra The Oak Men.

Hos Kantnordic finder du også den smarte Flip-bakke samt magnettavler fra The Oak Men. Flip-bakken er en vendbar serverings- eller pyntebakke i eg med en bundplade i to forskellige farver.

Sengetæpper og plaider fra Algan.

Som supplement til puderne tilbyder vi også et udvalg af lækre bløde bomuldsplaider i Dolu-serien fra Algan. Plaiderne tilbydes i seks flotte farver, og kan vaskes ved op til 60 grader.

Design.

I vores design har vi fokus på et klassisk enkelt snit, som er langtidsholdbart.Solveig Slot Jensen, Kantnordic

Vil du ikke gå på kompromis med kvalitet, så er produkterne fra Kantnordic det helt rigtige for dig.

 

Alle puder er designet af Solveig Slot Jensen, der er stifter af Kantnordic. Har du ønsker til andre sammensætninger af stof, eller puder/puffer i andre størrelser, er dette også muligt. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

 

 

De bedste hilsner

 

Solveig Slot Jensen

Indehaver, Kantnordic

Direkte: 2033 5045