Om Kantnordic

Kantnordic er et dansk kvalitetsbrand, der designer, producerer og sælger puder i højeste kvalitet. På denne side kan du læse om os som virksomhed, og om vores produkter.

Vi sælger i dag primært gennem denne webshop, men ønsker fremadrettet også at etablere et forhandlernet af design- og møbelforretninger med fokus på kvalitetsprodukter.

Puderne.

Alle pudebetræk er produceret i tekstil af høj kvalitet og med skjult lynlås.

 

Monteringspuden (inderpuden) er en danskproduceret luksusmonteringspude med naturfyld. Alle fjer er europæiske og overholde EU's strenge krav med hensyn til dyrevelfærd, og er dermed udelukkende dun som er genanvendte eller fra slagtede fugle. Puderne er OEKO-tex certificerede.

Historie.

Hos Kantnordic er der ingen tvivl, nøgleordene er: enkelt, lækre farver og top kvalitet. Produktionen startede hjemme i privaten. I dag bliver alle produkterne syet på systuer i Europa.

Unikt nordisk design.

I vores design har vi fokus på et klassisk enkelt snit, som er langtidsholdbart.

Vil du ikke gå på kompromis med kvalitet, så er produkterne fra Kantnordic det helt rigtige for dig.

 

Solveig Slot Jensen, KantnordicAlle puder er designet af Solveig Slot Jensen, der er stifter af Kantnordic. Har du ønsker til andre sammensætninger af stof, eller puder/puffer i andre størrelser, er dette også muligt. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Imagebank.

Klik her for at få adgang til vores imagebank.
 

 

De bedste hilsner

 

Solveig Slot Jensen

Indehaver, Kantnordic

Direkte: 2033 5045