Om Kantnordic

Kantnordic er et dansk kvalitetsbrand, der designer, producerer og sælger puder i højeste kvalitet. Desuden tilbyder vi et udpluk af andre danske designprodukter som The Oak Men og Made by Bent. På denne side kan du læse om os som virksomhed, og om vores produkter. Vi sælger i dag primært gennem denne webshop, men ønsker fremadrettet også at etablere et forhandlernet af design- og møbelforretninger med fokus på kvalitetsprodukter.

Puderne.Om Kantnordic

Alle pudebetræk er produceret i tekstil af høj kvalitet og med skjult lynlås. De fleste puder er med møbeltekstil fra KVADRAT eller Gabriel.

 

Monteringspuden (inderpuden) er en danskproduceret luksusmonteringspude med naturfyld. Alle fjer er europæiske og overholde EU's strenge krav med hensyn til dyrevelfærd, og er dermed udelukkende dun som er genanvendte eller fra slagtede fugle. Puderne er OEKO-tex certificerede.

Bakker, tavler mv. fra The Oak Men.

Hos Kantnordic finder du også den smarte Flip-bakke, magnettavler, flaskepropper, knager samt juletræer fra det danske design-brand The Oak Men. Flip-bakken er en vendbar serverings- eller pyntebakke i eg med en bundplade i to forskellige farver.

Design.

I vores design har vi fokus på et klassisk enkelt snit, som er langtidsholdbart.Solveig Slot Jensen, Kantnordic

Vil du ikke gå på kompromis med kvalitet, så er produkterne fra Kantnordic det helt rigtige for dig.

 

Alle puder er designet af Solveig Slot Jensen, der er stifter af Kantnordic. Har du ønsker til andre sammensætninger af stof, eller puder/puffer i andre størrelser, er dette også muligt. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

 

 

De bedste hilsner

 

Solveig Slot Jensen

Indehaver, Kantnordic

Direkte: 2033 5045